歡迎來到培訓(xùn)無憂網(wǎng)!

全國切換

咨詢熱線 400-001-5729

位置:培訓(xùn)無憂網(wǎng) > 新聞資訊 > 語言培訓(xùn) > GMAT考試 >  GMAT寫作范文解析:修建休閑公園

GMAT寫作范文解析:修建休閑公園

來源:m.elsolbar.com 發(fā)布人:星星

2021-12-07 10:25:03|已瀏覽:120次

       The following appeared in a corporate planning memorandum for a company that develops amusement parks.
       “Because travel from our country to foreign countries has increased dramatically in recent years, our next project should be a World Tour theme park with replicas of famous foreign buildings, rides that have international themes, and refreshment stands serving only foods from the country represented by the nearest ride. The best location would be near our capital city, which has large percentages of international residents and of children under the age of 16. Given the advantages of this site and the growing interest in foreign countries, the World Tour theme park should be as successful as our Space Travel theme park, where attendance has increased tenfold over the past decade.”
       修建休閑公園的公司的董事會計(jì)劃備忘錄:

       因?yàn)槲覈狡渌麌业慕煌ㄔ诮鼛啄觑@著增加,我們的下一個目標(biāo)應(yīng)該是世界之旅主題公園,公園有各國著名建筑的復(fù)制品,有國際主題的旅行(ride),點(diǎn)心攤位只提供離得最近的那個旅行方式所代表的國家的食物。最好的地點(diǎn)是靠近首都附近,那里有大量的國際居民和16歲以下的小孩。有了這個便利的地點(diǎn)和對國外興趣的增長,世界交通主題公園將會和我們的參觀者增長10倍的太空旅行主題公園一樣成功。

      GMAT寫作范文解析:修建休閑公園

      1. Increasing travel from the country the mentioned company belongs to to foreign countries does not necessarily mean there is also a increasing interest in the amusement parks with a world tour theme.
      2. Therefore, the proposal that the amusement park should be built in the capital city is also groundless.
      3. Even if there is an increasing interest in the parks with a theme of world tour, it is not necessary to go to the extreme such us making the refreshment stands serve only foods from the country represented by the nearest ride.
      4. What is more, the company's plan is based on a false analogy that the World tour theme park should be as successful as the Space travel theme park.
      1、Increase in travelling abroad doesn't guarantee an increase in the interest to go the World Tour theme park.
      2、Gratuitous assumption: No reliable evidence can support the idea that the capital city is the best location for an amusement park.

      3、False analogy.

      本文由培訓(xùn)無憂網(wǎng)新東方教育課程顧問老師整理發(fā)布,更多GMAT考試培訓(xùn)課程信息可關(guān)注培訓(xùn)無憂網(wǎng)GMAT考試培訓(xùn)頻道或添加老師微信:15033336050

      注:尊重原創(chuàng)文章,轉(zhuǎn)載請注明出處和鏈接 http://m.elsolbar.com/news-id-6562.html 違者必究!部分文章來源于網(wǎng)絡(luò)由培訓(xùn)無憂網(wǎng)編輯部人員整理發(fā)布,內(nèi)容真實(shí)性請自行核實(shí)或聯(lián)系我們,了解更多相關(guān)資訊請關(guān)注GMAT考試頻道查看更多,了解相關(guān)專業(yè)課程信息您可在線咨詢也可免費(fèi)申請?jiān)囌n。關(guān)注官方微信了解更多:150 3333 6050

留下你的信息,課程顧問老師會一對一幫助你規(guī)劃更適合你的專業(yè)課程!
  • 姓名:

  • 手機(jī):

  • 地區(qū):

  • 想學(xué)什么:

  • 培訓(xùn)無憂網(wǎng)
免 費(fèi) 申 請 試 聽
提交申請,《培訓(xùn)無憂網(wǎng)》課程顧問老師會一對一幫助你規(guī)劃更適合你的專業(yè)課程!